Hirdetés
. Hirdetés

Januárban frissül Android 10-re két újabb Nokia mobil

|

A HMD Global bejelentette, hogy a Nokia 7 plus és a Nokia 6.1 - csatlakozva a Nokia 7.1, a Nokia 9 PureView és a Nokia 8.1 típusú készülékekhez szintén megkapja a legújabb Android főverziót.

Hirdetés

Ezzel hatra emelkedik az Android 10-et futtató Nokia okostelefonok száma, a HMD Global pedig teljesíti igéretét, miszerint 2019 utolsó negyedévében három, majd 2020 első negyedévében újabb három készülékre teszi elérhetővé a legfrissebb rendszert.

Hirdetés

A Nokia ezzel továbbra is élen jár a rendszerfrissítések tekintetében, és az egyik legrövidebb idő alatt Android 10-re váltó márka. A Nokia 7 plus és a Nokia 6.1 is tagja az Android One családnak, ami azt jelenti, hogy a kiadástól számítva három éven keresztül havi biztonsági javítások, és két éven keresztül szoftverfrissítések érkeznek a készülékekhez.

Az Android 10 már a második nagy OS frissítés a készülékekre, ez is igazolja a HMD Global tételmondatát, miszerint a telefonjaik idővel egyre csak jobbak és jobbak lesznek. A független magyarországi forgalmazásban vásárolt készülékek január 21-22-én kapják meg az új rendszert, a szolgáltatóknál vásárolt telefonok esetében a szolgáltatók jóváhagyását követően lesz elérhető az Android 10.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.