Hirdetés
. Hirdetés

Jelentős Android-újdonság

|

A jövőben várhatóan a Play Áruházon keresztül kapják meg a felhasználók a rendszerfrissítéseket, köztük a biztonsági foltokat.

Hirdetés

Hirdetés

Elkezdte egy új androidos rendszerfrissítési rendszer tesztelését a Google, amely a Play Áruházon keresztül múködik, nem pedig a mobilok beépített frissítési funkcióját használja. Az Android Q béta frissítése ily módon érhető el a Play Áruházban, csakúgy mint egy app frissítés.

Az Android eltérő frissítési módot használ az operációs rendszerhez és az appokhoz. Az előbbi frissítéseit az egyes gyártók erre a célra létrehozott frissítő eszköze juttatja el az okostelefonokra, míg az utóbbiak a Play Áruházon keresztül kapják meg a továbbfejlesztéseket.

A nyáron megjelenő Android Q esetében azonban várhatóan az Android rendszerfrissítéseit is a Play Áruházon keresztül kapják meg a felhasználók. Ennek eredményeképpen a rendszerfrissítések gyorsabban jutnak majd el az eszközökre, mint manapság, amikor a gyártók több hetes vagy hónapos késéssel frissítik okostelefonjaikat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.