Hirdetés
. Hirdetés

Jelentős Android-újítás érkezett

|

Itt vannak az Oreo karcsúsított változatát futtató olcsó okostelefonok.

Hirdetés

Hirdetés

Tavalyi I/O fejlesztői konferenciáján jelentette be a Google az Android Go-t, a népszerű mobil operációs rendszer karcsúsított változatát, amelynek ünnepélyes debütálása az idei barcelonai Mobile World Congress rendezvényen történt meg, ahol nem kevesebb, mint nyolc, az Oreo kisebb teljesítményű verziója köré épülő okostelefont mutattak be a gyártók.

Többek között a 85 dollárba kerülő, 4,5 hüvelykes kijelzővel és cserélhető, 2150 mAh-s kapacitású akkumulátorral ellátott Nokia One-t, valamint a 79 dollárért megvásárolható ZTE Tempo Go-t, amely 5,7 hüvelykes, 18:9-es képarányú kijelzővel büszkélkedhet. Az Android Go a kudarcot vallott Android One projekt újraélesztésének tűnik, amely lehetővé teszi a mobilgyártók számára olcsó, de az Android modern változatát futtató okostelefonok piacra dobását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.