Hirdetés
. Hirdetés

Jelentős díjat zsebelt be a Nokia N70

|

A Nokia 3G telefonja kapta Londonban az idei Meffys-en, a mobil szórakoztatási díjak rendezvényén a "Legjobb szórakoztató mobilkészülék" elismerést.

Hirdetés

A Nokia N70 a Nokia arra irányuló kísérlete, hogy erőteljes, minden szolgáltatást biztosító készülékeket kínáljon az embereknek a mindennapokra. Az internetböngészést és e-mailt is tartalmazó okostelefon-funkciók mellett a készülék ráadásul egy zsebre tehető szórakoztatóközpont. A felhasználók fényképeket készíthetnek a két megapixeles kamerával, zenét hallgathatnak a beépített zenelejátszón, és 3G-n streaminggel tölthetnek le videofelvételeket.

A Mobil Szórakoztatási Fórum (Mobile Entertainment Forum, MEF) által szervezett Meffys az iparági sikerek hivatalos fokmérője, amely a mobil szórakoztatás terén végzett innovációt díjazza. Az egyes kategóriák indulóit iparági- illetve média-szakértőkből, valamint elemzőkből álló, független zsűrik válogatják össze, a nyertesek neveit pedig a májusi londoni mobil szórakoztatási vásár 2006 (Mobile Entertainment Market, MEM) alkalmával Pete Tong, az egyik legismertebb DJ hirdette ki.

A MEF globális elnöke, Patrick Parodi megjegyezte: "A 2006-os Meffys-en hatalmas verseny alakult ki a rengeteg kiváló minőségű jelölt között. A nyertesek testesítik meg a mobil szórakoztatási iparágat jövőre alakító és előre vivő, legfrissebb tendenciákat."

"A díj a Nokia Nseries fejlesztését motiváló azon stratégiának jelent fantasztikus elismerést, amelynek célja, hogy az emberek egyetlen készülék segítségével bárhol és bármikor kikapcsolódhassanak" - mondta Tapio Hedman, a Nokia Multimedia üzletágának marketingért felelős alelnöke. "A Nokia N70 a Nokia Nseries multimédiás számítógépcsalád legnépszerűbb készüléke, és örömmel látjuk, hogy az iparág is elismerte a fogyasztóknak nyújtott teljes körű szórakoztatási szolgáltatását."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.