Hirdetés
. Hirdetés

Jelentős továbbfejlesztéseket kapott a Chrome böngésző

|

Javítja a böngészési élményt az optimalizált képbetöltés és a többi finomhangolás.

Hirdetés

Nagyobb átalakításon ment keresztül a Chrome böngésző Android mobil operációs rendszerhez készült változata: az új CSS animációs funkcióknak, az API finomhangolásoknak és a képek optimalizált megjelenítésének köszönhetően lényegesen gyorsabbá vált az animációk és a weboldalak betöltése. A Google Play áruházból letölthető Chrome for Android 46-on egy sor, a stabilitást növelő javítást is végrehajtottak a fejlesztők. A továbbfejlesztésekre azért volt szükség, mert rengeteg panasz érkezett a webet mobil eszközökön keresztül elérők részéről azzal kapcsolatban, hogy a reklámok és folyamatosan futó szkriptek számottevően lecsökkentik a böngészés sebességét.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.