Hirdetés
. Hirdetés

Jó és rossz hírek az iPhone-ról

|

Áprilisban jön az olcsó új iPhone SE, viszont a 6,7 hüvelykes iPhone 12 megjelenése októberre csúszik.

Hirdetés

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt a szokásos termékkibocsátási menetrendek is felborultak, és ez érinti az Apple-t is.

Elemzők szerint az olcsó új iPhone SE még áprilisban piacra került, viszont a legnagyobb, legdrágább iPhone 12 megjelenése októberre csúszhat.

Az Apple csúcsmobilja 6,7 hüvelykesnek ígérkezik: a várakozás szerint iPhone 12 Pro Max néven futtatja majd az Apple, és hátoldalán LiDAR szkenner kamerával is felszereli.

De további iPhone 12 modellek is jönnek, és az Apple szokás szerint szeptemberben fogja bejelenteni őket.  A korábbiakhoz képest csupán annyi a változás, hogy a bejelentés után nem rohanhatunk azonnal megvásárolni álmaink iPhone-ját - igaz, ilyesmire is volt már példa az Apple történetében, még járvány se kellett hozzá.

Ami a közeljövőt illeti, az olcsó új iPhone neve továbbra sem egyértelmű: a legtöbben iPhone SE-re tippelnek, de még mindig van, aki az iPhone 9-re esküszik.

A várakozás szerint a mobil a jelenlegi iPhone 8-re hasonlít majd, ami azt jelenti, hogy minden bizonnyal lesz rajta Home gomb.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.