Hirdetés
. Hirdetés

Jó hír a Windows 10-et használóknak

|

A Microsoft megoldott egy problémát, ami miatt sokan nem tudták telepíteni a legutóbbi funkciófrissítéseket.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft elhárított egy problémát, amely miatt a Windows 10 v. 1903  és  v. 1909 (a májusi és a novemberi funkciófrissítés) nem tudott letöltődni a Realtek által fejlesztett Bluetooth rádiókkal ellátott rendszerekre.

A hibát eredetileg a Windows 10 v. 1903-ban fedezték fel, és a Microsoft május 21-én ismerte el. A szoftveróriás biztonsági zárlatot rendelt el, vagyis az érintett hardverekkel rendelkező gépeken nem lehetett frissíteni a Windows 10-nek erre az új változatára.

A probléma a következő funkciófrissítésig megoldatlan maradt, viszont most a Microsoft szerint a Realtek által kiadott új vezérlők orvosolták a bajt, így a fejlesztő feloldotta a zárlatot, és a korábban érintett eszközök telepíthetik a Windows 10 1903., illetve 1909. változatát.

A Windows 10 v. 1909-et egyelőre csak úgy tudjuk elérni, ha a Windows Update-et magunk utasítjuk a frissítések keresésére. A Microsoft több hullámban terjeszti ezt a kiadást, és a zöld jelzést aprólékos kompatibilitási teszt előzi meg, ami biztosítja, hogy a frissítés nem fog galibát okozni a gépen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.