Hirdetés
. Hirdetés

Jól indult a májusi Windows 10-frissítés

|

Bár a Microsoft fokozatosan terjeszti az operációs rendszert, már sokan telepítették azt manuálisan.

Hirdetés

Hirdetés

A szoftverek használati arányának mérésére szakosodott AdDuplex legfrissebb adatai szerint az alig több mint egy hete, május 21-én megjelent legújabb Windows 10-változat, a May 2019 Update máris a Windows 10 operációs rendszert használó számítógépek 1,4 százalékán fut. Ez jó startnak számít, mivel a Microsoft fokozatosan juttatja el a PC-kre a szoftvert a Windows Update-en keresztül.

Ami a többi Windows 10-változatot illeti, a windowsok háziversenyét a több mint egyéves April 2018 Update kiadás vezeti 61,1 százalékkal, ami elsősorban a tavaly ősszel kiadott, majd hibák miatt visszavont October 2018 Update kudarcának és emiatt csupán 31,3 százalékos használati arányának köszönhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.