Hirdetés
. Hirdetés

Jön a Huawei okosszemüvege

|

A berlini IFA-n debütál hivatalosan az eszköz.

Hirdetés

Hirdetés

Egy párizsi eseményen mutatta be a Huawei okosszemüvegét, amelyet a koreai Gentle Monster szemüveg-gyártó céggel közösen fejlesztettek ki. Az eszköz hivatalos debütálása szeptember 6-án lesz a berlini IFA 2019 rendezvényen.

Hírek szerint szemüveg-sorozat tagjai átszámítva 284 és 355 dolláros áron lesznek megvásárolhatók, az európai forgalmazás időpontja egyelőre nem ismert. Az okosszemüvegek két hangszórót és mikrofont tartalmaznak, alkalmasak hívások közvetlen fogadására és zenehallgatásra, vituális asszisztens tartozik hozzájuk. A zajszűrésről beépített Bluetootth technológia gondoskodik. Az eszközök vezeték nélkül tölthetők és az IP67-es előírások szerint por- és vízállóak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.