Hirdetés
. Hirdetés

Jön a szegény ember MacBookja

|

Az Apple még idén hatmillió darabot akar értékesíteni az olcsó új modellből

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple új MacBookot ad ki az idén, és a KGI elemzője szerint ez sokkal olcsóbb lesz, mint a mostani MacBook Air.

Az új laptop a második negyedévben jelenik meg, és vélhetősleg a júniusi WWDC-n mutatja be az Apple.

Egyelőre nem tudni, hogyan fogják hívni az eszközt, de valószínűleg a MacBook termékvonal része lesz, és egy belépési szintű modellel bővíti az Apple kínálatát.

Az Apple főhadiszállása.

A KGI elemzője szerint az Apple nagyon agresszíven fogja árazni az egységet, és 799 dollárért készül árulni. Ugyanakkor más források magasabb árat valószínűsítenek, és úgy tippelik, hogy az új modell nagyjából annyiba fog kerülni, mint most a MacBook Air.

A belépési szintű laptopot 13,3 hüvelykes Retina képernyővel fogják felszerelni. Az LG Display áprilisban már elkezdi a panelek szállítását a laptopokhoz, és a tömeggyártás május végén, vagy június elején indulhat be.

Cupertino idén hatmillió darabot akar eladni az új MacBookból, amelyet alacsonyabb ára tehet kelendővé. Jövőre pedig még nagyobb forgalmat remél a cég.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.