Hirdetés
. Hirdetés

Jönnek a szuper olcsó Windows 10 PC-k

|

Az új Windows 10 S operációs rendszer csak a Windows Áruházból letölthető appokat futtatja.

Hirdetés

Útjára bocsátotta a Microsoft a Windows 10 operációs rendszer Windows 10 S nevű új verzióját, amely csak a Windows Áruházból letölthető appokat tudja futtatni, a hagyományos Windows-programokat nem. Az oktatási célokra kifejlesztett Windows 10 S-t futtató új gépek rendkívül kedvező áron kerülnek forgalomba, áruk a Microsoft tájékoztatása szerint 189 dollárnál kezdődik. A gyártók között megtalálható többek között a HP, az Acer, a Dell és a Fujitsu. A Microsoft az új operációs rendszerrel és a köréje épülő olcsó gépekkel a Google-féle Chromebookok hegemóniáját kívánja megtörni az oktatási szektorban.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.