Hirdetés
. Hirdetés

Jönnek a Zune mobiltelefonok?

|

A kérdés a Microsoft egyik, az új digitális médialejátszók jövőjével kapcsolatos tanácskozásán merült fel. Érdeklődve várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

A Zunem márkanév alatt futó mobiltelefonok kósza ötlete múlt csütörtökön merült fel egy sajtóeseményen a redmondi vállalatnál. A Microsoft háza táján mostanában állandó téma az Apple iPodja és annak legfrissebb kihívója, a Zune digitális médialejátszó közötti közrlgő összecsapás. Az elképzelés egyáltalán nem tűnik erőltetettnek, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az Apple vezérigazgatója, Steve Jobs is időről időre bedobja az iPhone-t a köztudatba.

A sajtóeseményről szóló egyik beszámoló kiemeli, hogy Bill Gates, a Microsoft elnöke korábban többször kijelentette: véleménye szerint a digitális zenei lejátszók jövőjét a mobiltelefonok jelentik. A vállalat Zune-ügyben illetékes szakembereinek rögtön fel is tették a kérdést, vajon tervezik-e a lejátszó telefonkészülékekbe való integrálását, és ha igen, mikorra.

Chris Stephenson, a Zune globális marketingfelelőse óvatosan fogalmazott, amikor azt mondta, jelenleg még vizsgálják az ötletben és annak kivitelezhetőségében rejlő lehetőségeket; azt viszont határozottan megerősítette, hogy a Microsoft komolyan veszi a Zune és a mobiltelefónia esetleges jövőbeni összefonódását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.