Hirdetés
. Hirdetés

Jóval olcsóbb Android mobilok is verik az új iPhone SE-t

|

Kevesebb pénzért sokkal többet nyújtanak.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple most bemutatott új iPhone SE mobilja, amely kívülről az iPhone 8-ra hasonlít,  belül viszont modernebb és erőteljesebb hardvert kapott, sok vásárló előtt felcsillantja a lehetőséget, hogy megfizethető áron prémium eszközhöz juthat.

De ha eltekintünk a márka mámorító vonzerejétől, nehéz meggyőző indokot találni arra, hogy a reménybeli vásárló ezt a négyszáz dollárnak megfelelő összeget miért nem inkább egy Android mobilra költi el.

Az iPhone SE kinézete meglehetősen anakronisztikus, és az Apple továbbra is a jól ismert Touch ID gombot alkalmazza rajta. Ebben az ártartományban az Android mobilok sokkal korszerűbb megjelenésűek, és számos többletet nyújtanak.

Hogy konkrét példát említsünk, a Samsung Galaxy A51, amely még olcsóbb is, mint az iPhone SE, 6,5 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kínál optikai ujjlenyomat-olvasóval, hátoldalán nem egy, hanem négy kamera található, akkumulátora pedig 4000 mAh-s, és gyorstöltésre is lehetőséget ad.

És a tetejébe még jack aljzat is van a mobilon a fülhallgatónak…

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.