Hirdetés
. Hirdetés

Júniusban érkezik a webes Office

|

Az Office 2010 rajtjánál picit beragadt a programcsomag ingyenes webes változata.

Hirdetés

New York városában a Microsoft hivatalosan bejelentette az Office 2010, a SharePoint 2010, a Visio 2010 és Project 2010 elkészültét, amely szoftverek 14 nyelven már elérhetőek az üzleti felhasználók számára (a magyar nyelvű megfelelőikhez nyáron juthatnak hozzá a hazai mennyiségi licencvásárlók). Az irodai alkalmazások széleskörű megjelenésére azonban még várni kell, mivel azok csak június 15-én jelennek majd meg a boltok polcain. Míg hazákban a Microsoft Magyarország tájékoztatása alapján ősszel lesznek elérhetőek a szoftverek, mikorra elkészül a lokalizációjuk.

 

 



Korábban több híresztelés megjelent azzal kapcsolatban, hogy az ingyenes webes Office a bejelentéssel egy időben elérhetővé válhat. Erre Chris Capossela, az Office üzletág alelnöke a tegnapi napon rácáfolt. Elmondása alapján ugyanis a böngészőben futtaható Word, Excel, PowerPoint és OneNote csak június 15-től, az Office 2010 kereskedelmi forgalomban való megjelenésének a pillanatától lesz elérhető.

 

 

 



Office Mobile 2010 ingyen


A Microsoft az irodai programcsomag érkezésével párhuzamosan bejelentette az Office Mobile 2010 megjelenését is, amelyre a Windows Mobile 6.5 készülékek tulajdonosai ingyen frissíthetnek. A megoldás tartalmazza a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote és a SharePoint Workspace mobilos kiadásait. A felhasználók segítségükkel a készülékükön szerkeszthetik az irodai programcsomag állományait, kapcsolódhatnak céges SharePoint dokumentumaikhoz, jegyzetelhetnek a mobilos OneNote alkalmazásával, míg a mobil PowerPoint akár prezentációk vetítésére is alkalmas.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.