Hirdetés
. Hirdetés

Júniusban érkezik a Windows Media Player 11

|

A Microsoft elhintette, hogy idén júniusban érkezik meg médialejátszójának legfrisebb változata, a Windows Media Player 11. Mint az már ismert, ez kap majd helyet beépített médiamindenesként a Windows Vistában is.

Hirdetés

A 11-es fedőnevű programban előtérbe kerül a mobilkészülékekkel való szinkronizáció. Könnyedén tölthetünk majd át PC-k között, avagy PC és más eszköz (PDA, HPC, telefon, MP3-lejátszó) között videófájlokat, hanganyagokat. Sőt mi több, egy beépített szolgáltatásnak köszönhetően ezeket konvertálhatjuk is, így a kisebb méretnek hála több anyag fér el azon a mobil eszközön, amelyen annak kijelzője mérete okán nem olyan fontos a hiperszuper felbontás.

Fel lesz szerelve a program egy bizonyos Urge szolgáltatással, amely a Microsoft és az MTV közös fejlesztésű zeneletöltő-központja. (Itt az új vetélytárs az Applenek?!)

Elégedetlenségre adhat okot bizonyos körökben azonban az, hogy ez a program sem fogja támogatni a kívánt mértékben az Apple iPodját, így aki bizonyos anyagokat szeretne ezen keresztül áttölteni, annak peche lesz.

További hiánypontnak tekinthető a személyem által is nagyban hiányolt mobilplatformokra optimizált microsoftos lejátszóverziók elmaradása. A Windows Mobile operációs rendszerekben mindez megoldott, azonban sem Windows CE, sem pedig Palm-alapú mobil eszközökön nem megoldott a vállalat részéről a wmv fájlok lejátszása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.