Hirdetés
. Hirdetés

Kábeltársaságot akvirál a Magyar Telekom

|

A Magyar Telekom Nyrt. megállapodást írt alá a Modultechnika Kft. 100%-os üzletrészének megvásárlásáról.

Hirdetés

A Magyar Telekom július 6-án megállapodást írt alá a Modultechnika Kft. 100 százalékos üzletrészének megvásárlásáról. A vételár hozzávetőleg 1,5 milliárd forint, feltételezve, hogy a tranzakció zárásakor a társaságnak nem lesz készpénz- és hitelállománya. A szerződés elállási jogokat is megállapít.

A Modultechnika kábeltévé- és internetszolgáltatást nyújt korszerű kábeltévé-hálózatán keresztül. A Magyar Telekom hagyományos hálózatán keresztül a Modultechnika szolgáltatási területén (Ajka és környéke) jelenleg nem nyújt vezetékes szolgáltatást. A felvásárlással a Magyar Telekom célja, hogy tovább erősítse pozícióit a vezetékes telekommunikációs piacon. A tranzakció várhatóan 2010 harmadik negyedévében zárul le.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.