Hirdetés
. Hirdetés

Kamuból frissítik a Windows 7 bétáját

|

A Microsoft öt hamis frissítést ad ki a 7000-es bétához. Élseben tesztelik a Windows Update-et.

Hirdetés

Tesztelés céljából amerikai idő szerint február 24-én reggel öt frissítést ad ki a Microsoft a Windows 7 közkézen lévő Bétájához (Bulid 7000) - olvasható az operációs rendszer fejlesztőinek a blogjában. A frissítések nem tartalmaznak semmiféle biztonsági javítást, vagy új alkalmazásokat, hiszen a készítők csupán élesben szeretnék ellenőrizni, hogy miként is működik a Windows Update a Windows 7 esetében. Ami végül is hosszútávon a felhasználók érdeke.

A frissítések ennek megfelelően nem fognak automatikusan telepítődni a felhasználó beleegyezése nélkül, a Windows 7 csupán figyelmeztetést fog küldeni megjelenésükről, külön kiemelve, hogy ez csak egy teszt. Ekkor a gép előtt ülő két dolgot tehet: vagy manuálisan telepíti őket az eszköztárból, vagy jobb egérgombbal rájuk kattintva elveti őket (Hide Update) - olvasható a Microsoft Update csapatának a tanácsa blogjukban.

 

 

w7-02.jpg


Ide tartozik még, hogy a CrunchGear.com tegnapi cikke szerint titokban már megjelent a Windows 7 RC (megjelenés előtti) verziója, amit a redmondi cég néhány tesztelőjéhez eljutatott. Az írás szépséghibája, hogy sem forrást nem jelöltek meg, hogy honnan veszik mindezt, s semmiféle hivatalos reagálás sem érkezett az írásukra.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.