Hirdetés
. Hirdetés

Kapaszkodik, de a Google bokájáig sem ér a Microsoft

|

Az Edge böngészőt ötmilliószor töltötték le, a Chrome-ot egymilliárdszor.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 Mobile halála után a Microsoft minden tétjét az Androidra és az iOS appokra teszi, és egyelőre úgy tűnik, a stratégiája működik.

A Microsoft Edge böngésző, amely korábban csak a Windows 10-en futott, az Androidon nemrég elérte az ötmilliomodik letöltést a Google Play Store-ban.

A Microsoft számára ez hatalmas eredmény, ugyanakkor a cég ezzel az eredménnyel még mindig nagyon szerény játékos a mobilböngészők világában.

A Google Chrome már egymilliárd letöltésnél tart Androidon, és a Mozilla Firefox is elég sikeresnek mondható a maga százmilliós letöltésével, vagyis az Edge-nek még igen sokat kell tennie azért, hogy vetélytársai nyomába szegődjön.

Ugyanakkor az Edge valóban kellemes szolgáltatásokat visz az Android világába. Lehetővé teszi például, hogy a mobilon pontosan ott folytassuk böngészést, ahol a Windows 10 eszközünkön abbahagytuk, és az újabb kiadások integrálták a Windows 10 idővonal funkcióját is, amely  pillanatfelvételt készít az aktuálisan használt appokról és webhelyekről, így később pontosan visszaállíthatjuk a munkamenetet.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.