Hirdetés
. Hirdetés

Kapuzárásra készül a Google

|

A cég április elején a fogyasztók számára bezárja a Google+ közösségi médiaplatformot.

Hirdetés

Hirdetés

A Google bejelentette, hogy április 2-ával a fogyasztók számára bezárul Google+ közösségi médiaplatform, és minden felhasználói fiók, adat törlésre kerül.

A platform bezárásáról már korábban is tudtunk, az viszont új, hogy már áprilisban sor kerül rá: eredetileg augusztus volt a kitűzött dátum, de egy komoly adatbiztonsági probléma miatt, amelynek kijavításával a cég már nem akart vesződni, előrehozták az időpontot.

A Google közleménye szerint április 2-án lelövik a Google+ fiókokat oldalakat, és nekilátnak a tartalmak kitörlésének.

Február 4-től már nem lehet Google+ profilokat, oldalakat és közösségeket, eseményeket létrehozni.

Március elején a Google+ közösségek tulajdonosai és moderátorai számára megnyílik a lehetőség, hogy letöltsék és elmentsék a közösségek olyan kiegészítő adatait, mint a fotók és a posztok törzsszövege, illetve szerzője. A többi adat már most letölthető bármely felhasználó számára.

A G Suite felhasználók számára a Google+ továbbra aktív marad, sőt, az elkövethető hetekben a Google új szolgáltatásokkal is bővíten fogja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.