Hirdetés
. Hirdetés

Karóra-mobiltelefon

|

Az SMS Technology Australia május végén dobta piacra karóra-telefonját. A kínaiak most készültek el saját változatukkal.

Hirdetés

A miniatürizálásnak köszönhetően manapság nem lehetetlen jó minőségű, karóraként hordható mobiltelefont gyártani. Az ausztrál SMS Technology Australia idén májusban dobta piacra az M500 nevet viselő érintőképernyős, négysávos (850, 900, 1800, 1900 MHz) eszközt. Az ezer ausztrál dollárba (157 ezer forint) kerülő telefonból ötszáz darabot gyártanak.

A készülék vízálló, 200 percet lehet beszélni rajta, készenléti ideje pedig 80 óra. A telefont egy már meglévő készülékhez kapcsolva lehet igazán jól használni, a YouTube-on fellelhető demó szerint Bluetooth-tal kapcsolódik a másik telefonhoz. Az érintőképernyő kezeléséhez egy apró ceruzát is mellékelnek.

Az IntoMobileCom blog szerint a kínai CECT is elkészített egy óra-mobiltelefont. Annyi biztos, hogy az iPhone klón elkészítéséről elhíresült gyártónak az óra-telefon készülék formaterve nem tartozik a legsikeresebb formatervei közé.

cect-watch-phone-3.jpg

Az órához képest nagy LCD kijelzővel rendelkező GSM készüléket Bluetooth lapkával szerelték fel. Előnye lehet, hogy nagyon sok színben rendelkezésünkre áll. Áráról egyelőre nincs adat.


Az M500-as karóra-telefon működés közben


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.