Hirdetés
. Hirdetés

Kártékonylevél-szűrő kkv-knak

|

Windows Small Business Server e-mail védelmi megoldás a Sonicwall-tól.

Hirdetés

A SonicWALL tovább bővítette IT biztonsági termékcsaládját az egyszerűen telepíthető és kezelhető Email Security for Windows Small Business Server 2008 (SES for SBS) megoldásával, amely megoldást kínál a 25 főnél nagyobb kisvállalkozások számára, hogy azok hatékonyan védjék magukat a kéretlen levelektől, vírusoktól, adathalász és egyéb, e-mailben érkező támadásoktól. Az alkalmazás a kimenő és bejövő forgalom ellenörzésével megakadályozza, hogy a Small Business Server 2008-at elérjék a kártékony e-mailek, így növelve a szerver teljesítményét, ezzel párhuzamosan pedig alacsonyan tartva annak működtetés költségeit.

 

resizeofspam.jpg


A SES a SonicWALL GRID Network-ön keresztül a felhasználók számára valósidejű hozzáférést biztosít a globális antivírus és antispyware frissítésekhez, így garantálva számukra védelmet az aktuális sérülékenységekkel szemben. A biztonsági program emellett a szabályok és megfelelési előírások központi kezelését is kínálja, valamint magas szintű riportolást és menedzsmentet, mely segít az IT csoportok számára az e-mail védelmet érintő adminisztráció jelentős mértékű egyszerűsítését. Továbbá szinkronizálható az SBS Lightweight Directory Access Protocol-lal (LDAP), mely a felhasználói és csoport fiókok könnyű kezelését biztosítja. A SonicWALL Email Security 5 percenként frissíti magát, hetente pedig mindösszesen maximum 10 percet vesz igénybe kezelése.

A megoldást a Microsoft Small Business Server felhasználók letölthetik közvetlenül a rendszerikre is, ahonnan az néhány egérkattintással telepíthető, s nincs szükség a rendszer teljes újrakonfigurálására.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.