Hirdetés
. Hirdetés

Kék halált és fájltörlést okoz a Windows 10 frissítése

|

Az április 14-én megjelent, KB4549951 jelű javítófolt a ludas.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 operációs rendszer április 14-én kiadott, biztonsági javításokat tartalmazó, KB4549951 jelű kumulatív frissítése a Windows Latest értesülései szerint több felhasználónál rendszerösszeomlást, kék halál képernyőt okoz. Egyeseknél a lefagyás egy újraindítással orvosolható, míg másoknál állandóan ismétlődik a kék halál jelenség, használhatatlanná téve a számítógépet.

Ha ez még nem lenne elég, más felhasználók arról számoltak be, hogy személyes fájljaik törlődtek vagy helyeződtek át a kumulatív frissítés telepítése után. Úgy tűnik azonban, hogy ez az utóbbi probléma szerencsére csak nagyon keveseket érint, igaz, őket valószínűleg nem különösebben vígasztalja ez a tény.

A fenti kellemetlenségek a kumulatív frissítés eltávolításával orvosolhatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.