Hirdetés
. Hirdetés

Kenguru és üzleti csomag

|

Új termékekkel, honlappal és igazgatósággal vág neki a Vodafone az ősznek - tudtuk meg Beck György vezérigazgatótól.

Hirdetés

A cég alapítása óta, 1999-től nem volt semmilyen átalakítás a Vodafone Magyarország vezetésében - ismertette budapesti sajtótájékoztatóján Beck György vezérigazgató, aki szerint a jelenlegi szervezeti átalakításra szükség volt, hiszen így az ügyfeleket jobban és hatékonyabban ki tudják szolgálni. A cég csúcsvezetésében nyolcan vannak: a vezérigazgató mellett hét igazgató dolgozik, ők egyben vezérigazgató helyettesek is.

A volt marketingigazgató, Peter Boucher a stratégiáért, a márkáért és kommunikációért felelős igazgató lett. Megalakították a vállalati szegmenst, ennek vezetőjét még keresik. Podhorányi László irányítja a fogyasztói üzletágat, a szabályozói tevékenységeket Marchhart Pál felügyeli. A pénzügyi igazgatói tisztséget egyelőre a cseh Vodafone vezetője, Muriel Anton tölti be. Az új HR igazgató Gothárdi Ibolya, a technológiai vezető pedig Döbrössy Gábor. Az is újdonság, hogy a mobilszolgáltató új reklám-, marketing- és PR-ügynökséggel dolgozik együtt.

A sajtótájékoztatón az október 15-én debütáló új Vodafone honlapot is bemutatták. A weboldal a vakok és gyengén látók számára is használhatóvá vált. Újdonság a képes és interaktív termékkereső, ahol 15 kritérium alapján tudunk kutakodni.

Az új termékek sem maradtak el. A Vodafone Kenguru nevű, 495 forintért igénybe vehető csomagja révén a szülőknek lehetőségük van arra, hogy számlás előfizetésük terhére egy adott összeggel növeljék kártyás előfizetéssel rendelkező gyermekeik egyenlegét. Beck György szerint a szolgáltatás igen népszerű azokban az országokban, ahol már korábban bevezették.

A mobilszolgáltató egy all-in-one típusú üzleti előfizetői csomagot hozott létre Vodafone Presztízs néven. A csomagba a fix havidíj ellenében minden szolgáltatást belezsúfoltak: másodperc alapú számlázás mellé push e-mail, mobilinternet csomag, ingyenes cégen belüli beszélgetés, vezetékes szám, illetve a tarifától függően 300 vagy 1000 ingyen perc. Az üzleti előfizetéssel egyedi készülékek 30 ezer forintért vásárolhatók meg, ilyen a Nokia E65, a Sony Ericsson P1 vagy a Blackberry 8310.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.