Hirdetés
. Hirdetés

Kenterben veri az iPhone X-et a Huawei új mobilja

|

Legalábbis, ami a tárolót illeti: állítólag nem kevesebb, mint 512 gigabájttal fogják felszerelni.

Hirdetés

Hirdetés

Aki PC-s méretű tárterületet szeretne a zsebében hurcolászni, annak a számára van egy jó hírünk: a Huawei új mobilját a pletykák szerint 512 gigabájtos tárral fogják ellátni. Ez pont a duplája az iPhone X 256 gigabájtjának, és több, mint egy átlagos McBook Pro biztosít.

Hogy konkrétan melyik lesz ez a modell, egyelőre nem tudni biztosan. Valószínű, hogy nem a megjelenésre váró P20, legalábbis kiszivárgott hírek alapján; inkább arra tippelnénk, hogy a P20 Porsche-féle luxusváltozat bánik majd ilyen bőkezűen a tárterülettel. 

A Samsung egyébként már tavaly decemberben kijött a mobilokba szánt 512 gigábájtos meghajtókkal, és noha nem tudni, hogy az új Huawei is ezt használja-e, biztos, hogy új trendről van szó.

Mire jó a mobilban egy ilyen hatalmas tároló? Jól jöhet például akkor, ha 4K videókat akarunk felvenni, ezekből ugyanis három perc egy teljes gigabájtot elfoglal.  Vagyis az új Huawei-el elvileg 24 órán keresztül megállás nélkül tudunk forgatni, és még mindig marad felhasználható tárterületünk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.