Hirdetés
. Hirdetés

Késik a Firefox 3 béta

|

Legalább hat hetet késik az új Firefox 3.0 bétája - a böngésző új verziójának próbaváltozata szeptember közepén várható.

Hirdetés

Korábban beszámoltunk róla, hogy elérhetővé vált a Firefox 3.0 hatodik és egyben utolsó alfaváltozata - a múlt héten a Mozilla közösség vezetői még július 31-ére tervezték a Firefox 3.0 változat betájának megjelentetését. Vasárnap azonban Mike Schroepfer, a Mozilla alelnöke a menetrend módosítását javasolta a közösség fejlesztési levelezőlistáján. Ennek alapján a megjelenés leghamarabb szeptember 18-án várható.

Schroepfer szóbeli egyeztetésekre hivatkozva azt írta a mozilla.dev.planning Google-csoportban, hogy a tesztelés során a vártnál több probléma merült fel, továbbá több tervezett funkciót még nem sikerült beépíteni a böngészőbe. "Akkor fogunk áttérni alfáról a bétaváltozatra, amikor úgy látjuk, hogy a Firefox elég stabil ahhoz, hogy a legtöbb felhasználónak megfelelő legyen a szokásos böngészéshez" - írta az alelnök. A módosított menetrend nem tartalmaz információkat arról, hogy a teljes változat mikor lesz elérhető, vagy esetleg áttolódik 2008-ra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.