Hirdetés
. Hirdetés

Késnek az AMD új APU-i

|

A Kaveri APU-kra csak jövő februárban számíthatunk.

Hirdetés

Az AMD hetekkel ezelőtt több új processzorvonalat is kiadott, így például az asztali környezetben muzsikáló Richlandet, a notebookokba szánt Kabinit és a tabletekhez tervezett Temash-t. A hamarosan várható szériák között szerepel még a Kaveri is, amely az eredeti elképzelések szerint valamikor idén lett volna elérhető. 

A Digitimes forrásai szerint erre egy kicsit tovább kell várnunk, ugyanis a Kaveri APU-k már nem érkeznek meg az idei évben. A hírek arról szólnak, hogy az AMD inkább jövő év februárjában dobja piacra az új APU-kat. 

Az időpont egyébként nem a tényleges megjelenést jelenteni, csupán a tömeges gyártás kezdetét: éppen ezért mire elérhető lesz a Kaveri, már 2014. második negyedévében járunk majd. A Steamroller architektúrára is kicsit tovább kell várni, utána viszont 2014. végén jön a Beema, 2015-ben pedig a Nolan. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.