Hirdetés
. Hirdetés

Késni fog az Intel Ivy Bridge chip tömeggyártása

|

A szaksajtóban elterjedt az iparági pletyka, hogy az Intel késni fog az Ivy Bridge chip tömeggyártásának megkezdésével.

Hirdetés

Állítólag az Intel már értesítette partnereit, hogy az eredeti terveknél később kezdi meg új processzora, az Ivy Bridge tömeggyártását, mert a rendszer egy új platformra épülne, s az szintén késik.

Ivy Bridge a kódneve annak a 22 nanométeres technológiának, amely felváltaná a jelenlegi Sandy Bridge architektúrát, s ezzel megteremtené a Core családba tartozó chipek második generációját. Az új dizájn néhány területen szignifikáns fejlődést hoz, például a grafikus gyorsítás megoldása teljesen új lesz.

Az Ivy Bridge processzor áttekintése. Forrás: semiaccurate.com

Az Ivy Bidge bemutatkozására azonban akár már néhány héten belül sor kerülhet, de a tömeggyártásra az év második felében lehet csak számítani, mert különben a laptop kereskedők nem volnának képesek eladni a gazdasági válság miatt beragadt raktárkészletüket – állította a pletykákban szereplő titokzatos forrás. Így azok a laptop típusok, amelyeket már korábban Ivy Bridge processzorral bejelentettek, szintén csak később debütálnak a piacon. Az Intel hivatalosan semmit sem fűzött a terjedő információkhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.