Hirdetés
. Hirdetés

Kész a Microsoft kisvállalati szervere

|

A Windows Small Business Server 2011 februárját követően jelenhet meg kereskedelmi forgalomban.

Hirdetés

Curtis Lee, a Microsoft szerver és felhőmarketing üzletágának a vezetője bejelentette, hogy elkészült a redmondi szoftvercég új generációs kisvállalati szervereinek a kiadásra jelölt változata (RTM). A Windows Small Business Server SBS 2011 Standard edition és a 2011 Premium add-on kiadásokon ennek megfelelően már csak az utolsó simításokat végzik el, így az SBS már 2011 januárjának az elején elérhető lesz a mennyiségi licencvásárlók számára, míg kereskedelmi forgalomban február tájékán jelenhet meg.

 



A Microsoft a Windows Server 2008 R2 platformra épülő SBS 2011 Standard kiadást elsősorban azon legfeljebb 75 felhasználóval rendelkező cégeknek ajánlja, akiknek komplett, minden funkciót egyben tartalmazó szerveroldali szoftverre van szükségük. A kisvállalati szerver ugyanis nem csak az információk tárolásában, elérésében és az adatmentésben segít, de tartalmazza az Exchange Server 2010 SP1 levél és üzenetkezelőt, és a SharePoint Foundation Services 2010 csoportmunkaeszközt is. Az Add-on kiadás pedig ezen felül az SQL Server 2008 R2 adatbáziskezelő szoftvert is tartalmazza.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.