Hirdetés
. Hirdetés

Két lencse a Kodak legújabb kamerájában

|

Úgy tűnik, nem csak az újévi menüben, az asztalon jelenik meg a sok lencse. A Kodak legújabb Easyshare V570 digitális kamerájában - vékony kialakítása ellenére - két lencsét építettek.

Hirdetés

A vállalat a V570-est nevezi a világ első "duál lencsés" kialakítású digikamerájának. Az egyik lencse széles látószögű (23 mm), míg a másik ötszörös optikai nagyításra képes. Egy szürke, egy hüvelyknél kisebb átmérőjű korong fogja össze őket. Amellett, hogy 5 megapixeles felbontású állóképek készítése az elsődleges feladata, videófelvételre is alkalmas, 30 képkocka/másodperc sebességgel, MPEG-4 tömörítéssel.

Három képből 180°-os panoráma felvétel készítésre is lehetőség nyílik. A készülék várhatóan január végétől vásárolható meg 399 dolláros áron. A hivatalos bemutató a Consumer Electronics Show-n esedékes a napokban.

2005-ben Kodak digitális kamerákból értékesítettek a legtöbbet az Egyesült Államokban, megelőzve a Canont. Elemzők szerint a sorrend idén megváltozhat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.