Hirdetés
. Hirdetés

Kétmillió Android-fejlesztőt képez ki a Google

|

2018-ra várhatóan 4 millióan foglakoznak majd programfejlesztéssel Indiában.

Hirdetés

Programot indított a Google Indiában annak érdekében, hogy kétmillió fejlesztőt képezzen ki az Android platformhoz, értesült a Bloomberg. Az Android Skilling elnevezésű kezdeményezés ingyenes oktatást kínál majd a hatalmas népességű ország több száz államilag fenntartott és magán egyetemén és képzési intézményében. India rendelkezik majd az előrejelzések szerint a legnagyobb fejlesztői közösséggel 2018-ra, a programozók száma ekkorra várhatóan eléri a 4 milliót, de ezeknek csak a negyede fejleszt mobil eszközökre.

 

Fokozódik tehát a verseny az indiai fejlesztők megnyeréséért: májusban az országban hivatalos látogatáson lévő Tim Cook, az Apple vezérigazgatója jelentette be, hogy Bangalore-ban az iOS appok fejlesztői számára nyit támogató létesítményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.