Hirdetés
. Hirdetés

Kezd lábra kapni a tavaszi Windows 10

|

A Microsoft májusi funkciófrissítése az előző hónaphoz képest öt százalékot erősödött, és már a harmadik legelterjedtebb Windows 10 változat.

Hirdetés

Hirdetés

A májusi Windows 10 frissítés, más néven Windows 10 v. 1903 ma még nem az első számú operációs rendszer a világon, ám lassan, de biztosan halad e felé.

Az AdDuplex adatai szerint még mindig a Windows 10 April 2018 Update (v. 1803) a Windows 10-felhasználók kedvence a maga 53,7 százalékával, második a Windows 10 October 2018 Update (v. 1809) 29,7 százalékkal, harmadik pedig a májusi frissítés 11,4 százalékkal.

A tavaly októberi frissítés valószínűleg azért nem tudta átvenni a vezetést, mert sok felhasználó az ismert szoftverhibák miatt inkább megvárta az idei első funkciófrissítést, és annak megjelenéséig pedig kitartott az April 2018 Update mellett.

Az AdDuplex most a májusi funkciófrissítés lendületes előretörését mérte: adatai szerint a v. 1903 az elmúlt hónaphoz képest öt százalékkal erősödött, és ezt a gyarapodást javarészt a tavaly áprilisi Windows 10 rovására érte el.

A Microsoft jelenleg automatikus letöltésként kínálja a májusi frissítést a v. 1803-at futtató gépek számára, mivel ennek a kiadásnak a támogatása ősszel lejár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.