Hirdetés
. Hirdetés

Ki nem szokta lekésni a film elejét? Az, aki MasterCard® PayPass™-szal fizeti a jegyét!

|

Használd MasterCardŸ PayPass™ vagy Maestro PayPass™ kártyádat, matricádat vagy karórádat a Cinema City mozijaiban, és fülhallgatót kapsz ajándékba*.

Hirdetés

*Az ajánlat 2011. október 27-től 2011. december 1-jéig vagy a készlet erejéig érvényes.

Fizess szélvészgyorsan, érintés nélkül!

 

MasterCard® és Maestro PayPass™: a megszokottnál kényelmesebb, gyorsabb kártyás fizetés, érintés nélkül

Veled is megesett már, hogy aprópénzt kiszámolgató vásárlók tartották fel a sort, vagy a pénztáros közölte: nem tud visszaadni nagyobb címletből? Előfordult, hogy inkább nem vettél meg valami apróságot, mert olyan kis összeget „nem szokás" kártyával kifizetni? A MasterCard® azért fejlesztette ki a PayPass™ technológiát, hogy olyan helyeken is gyorsan és egyszerűen fizethess kártyával, ahol eddig inkább az aprópénzes fizetés volt a megszokott.

A PayPass egy érintés nélküli fizetési rendszer. Az MasterCard® PayPass™ vagy Maestro PayPass™ egy beépített rádiós jeladóval ellátott speciális bankkártya vagy egyéb eszköz, amivel úgy fizethetsz, hogy egyszerűen a leolvasó terminál elé helyezed néhány pillanatra. Az érintés nélküli fizetés épp ezért gyorsabban megy végbe a hagyományos kártyás fizetéshez képest.

Hirdetés

Mi a különbség a hagyományos kártyás fizetés és a PayPass-típusú fizetés között?

Az érintés nélküli fizetés értékhatára Magyarországon 5000 Ft. Ilyenkor nincs szükség arra, hogy a kártyát lehúzzák a terminálon, a tranzakció engedélyezéséhez elegendő a Maestro és MasterCard® PayPass™ kártyát 4-6 cm távolságban a terminál elé helyezni, amely csipogással jelzi neked, hogy sikeresen fizettél. Az 5000 Ft fölötti vásárlásoknál is PayPass™ módon, azaz érintés nélkül fizethetsz; ekkor sem kell a kártyádat átadnod a pénztárosnak, csupán a 4 jegyű PIN kódodat kell megadnod.

Hol fizethetsz PayPass-szal?

A PayPass™ segítségével érintés nélkül fizethetsz a PayPass™ elfogadóhely matricával jelzett gyorséttermekben, kávézókban, drogériákban, élelmiszerüzletekben, újságosoknál, mozikban, illetve néhány helyen a budapesti közösségi közlekedés jegypénztárainál.

PayPass-funkcióval ellátott eszközök

MasterCard® és Maestro PayPass bankkártya

A PayPass™-típusú fizetés mellett ez a kártya a megszokott módon is használható a MasterCard®, illetve Maestro elfogadóhelyen!

Maestro PayPass funkcióval ellátott karóra

A PayPass™ funkcióval ellátott Laks karóra már elérhető Magyarországon is. A PayPass™ chip egy kis kártyán található, amelyet az órába kell dugni. Ezután az órát kell közelíteni a PayPass™ terminálhoz, és a fizetés már végbe is ment.

MasterCard® PayPass matrica

A MasterCard® PayPass™ matrica, egy praktikus, kisméretű PayPass™ eszköz. Nagy előnye, hogy öntapadós hátoldalának köszönhetően bárhová - kulcstartóba vagy akár mobiltelefon hátlapjára is - felragasztható.

Keresd a PayPass™ matricával jelölt elfogadóhelyeket, és fizess érintés nélkül, ahol csak lehet! További információ: www.mastercard.hu/paypass

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.