Hirdetés
. Hirdetés

Kibővített keresés Androidban

|

Appokon belül is kutakodhatunk információk után az új keresőszolgáltatásnak köszönhetően.

Hirdetés

Új funkcióval bővítette a Google keresőszolgáltatását az Android-eszközökön, amely immár lehetővé teszi az okostelefonos alkalmazásokban - például a Gmailben, a YouTube-ban és a Spotify-ban - tárolt információkban (kapcsolati adatok, fényképek, videók) való keresést is. Az új lehetőség az Android frissített Google appjában jelenik meg. Offline is működik, így nincs szükség internetkapcsolatra ahhoz, hogy megtaláljunk például egy keresett e-mail-címet. A Google azt ígéri, hogy fokozatosan bővíti a kereshető alkalmazások körét, és bekerül majd a választékba egyebek mellett a Facebook Messenger és a LinkedIn is.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.