Hirdetés
. Hirdetés

Kicsomagolni is kemény lesz a Microsoft új álomeszközét

|

A Microsoft Surface Hub 2S interaktív tábla több mint 80 kilót nyom, képernyője pedig 85 hüvelykes. Az óriási eszköz szállításához és kicsomagolásához külön videót készített a Microsoft.

Hirdetés

Ha egy vállalkozás manapság a világ legnagyobb irodai kütyüjére vágyik, és e célból hajlandó rengeteg pénzt elkölteni, akkor álmai megvalósítására aligha talál alkalmasabb modellt, mint a Microsoft Surface Hub 2S-nél, amely 85 hüvelykes képátmérőjével minden korábbi interaktív táblát lepipál. Mondjuk nem éppen a távmunkás időszak kellős közepén legszerencsésebb megjelentetni, de ha valaki már a járványhelyzet utánra gondolkozik, itt egy olyan eszköz, amivel tényleg ámulatba lehet ejteni mindenkit a cégnél.

Hirdetés

A 3840×2160 képpontos felbontást biztosító, érintőképernyős Surface Hub 2S Microsoft Teams tanusítvánnyal ellátott hang- és képátvitelre képes, és egyaránt alkalmas munkacsoportos megbeszélések, illetve online meetingek megtartására. A négymagos, 8. generációs Intel® Core i5 processzorral, és alapkiépítésben 8 gigabájt RAM-mal, valamint 128 gigabájt SSD1-el felvértezett eszközön a Windows 10 Team Edition fut, és a szoftverkonfiguráció részét képezi többek között a Microsoft Teams for Surface Hub, a  Skype for Business, a Microsoft Whiteboard és a Microsoft Office Pro.

Mondjuk az is tény, hogy egy ilyen "kütyü" beszerzése nem impulzusvásárlás lesz és a legtöbb vásárló megáll egyszerre egy darabnál - nem csak azért, mert nincs több tárgyaló, ahová elférne, de azért is, mert bizony a Microsoft itt tényleg megnyomta a ceruzát az árcédulán. Az alapmodell ajánlott kiskereskedelmi ára 9000 dollár, de az opcionális extrákkal a vételár akár 12000 dollárra is felmehet.

A 84 kilós óriás eszköz kicsomagolása sem gyerekjáték, a művelet szakszerű végrehajtását a Microsoft külön e célra elkészített videóval segíti. (Annyit elspoilereznénk,  hogy egy ember bele se vágjon a műveletbe, mert minimum ketten kellenek hozzá.) A Microsoft szerint a Surface Hub 2S szállítását már meg is kezdték a kiválasztott ügyfeleknek, szóval ha valaki méretben és árban is rákészült a dologra, akár indíthatja is a rendelést...

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.