Hirdetés
. Hirdetés

Kiderült a Google titka

|

A keresőóriás idén is egy rejtvénybe ágyazta következő fejlesztői konferenciájának időpontját.

Hirdetés

Hirdetés

A Google általában valamilyen feladványt eszel ki, amelynek megfejtésével kideríthető, mikor tartja a cég az éves fejlesztői konferenciáját. 2020-ban se volt ez másként, a puzzle jellegű játék idén az " A Collaboration of the Cosmos" nevet viselte, és mostanra már a megfejtését is ismerjük: a nagy jelentőségű szakmai rendezvényre május 12. és 14. között kerül sor.

A helyszín ezúttal is a kaliforniai Mountain Viewban lévő Shoreline Amphitheatre, a nyitóelődást pedig a Google vezérigazgatója, Sundar Pichai tartja.

Fontos bejelentésekre számíthatunk az eseményen. Pletykák szerint ezek közé tartozhat a Pixel 4a, amelyből 5G változat is kilátásban van. Ha tehát minden jól megy, rövidesen egy megfizethető árú 5G mobillal bővülhet a piaci termékpaletta.

Türelmetlenül várjuk az Android 11-el kapcsolatos híreket is. De a Google mobil operációs rendszerének új változatából tavaszra még csak egy fejlesztői bétaváltozat várható, a végleges kiadás az év későbbi részében, valamikor augusztus-szeptember tájékán jelenhet meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.