Hirdetés
. Hirdetés

Kiemelt szervizszolgáltatások a magyar okostelefon piacon

|

Együttműködési megállapodást kötött az E-Care Solutions Kft. a ZTE Corporationnel.

Hirdetés

ZTE blade okostelefon
ZTE blade okostelefon

Felmérések szerint, jelenleg megközelítőleg 2 millió okostelefon van forgalomban Magyarországon. Az Android operációs rendszerrel működő készülékek egyre népszerűbbek, egyre több embernek van szüksége az okostelefonok nyújtotta szolgáltatásokra, várhatóan 2015-re már minden második eladott készülék ilyen típusú lesz. A kínai ZTE Corporation 2007 óta mobil hálózati eszközök, adatkártyák mellett sajátmárkás mobiltelefonokat is forgalmaz a magyar piacon. Az E-Care Solutions Kft. közel egy évtizedes megalapítása óta végez szerviz- és tesztszolgáltatásokat a hazai intelligens mobil eszközök piacán. A szervízszolgáltatás keretében az E-Care Solutions Kft. garanciális valamint garancián túli szolgáltatások biztosításával áll a ZTE okostelefont vásárlók rendelkezésére. A tartós stratégiai együttműködés sikerét Kína és Magyarország közötti, felívelő szakaszban lévő gazdasági kapcsolatok is erősítik.

„A ZTE vállalattal aláirt szerződés eredményeként a HTC mellett már a második kínai stratégiai partnert üdvözölhetjük vevőink között. A ZTE Corporation előtt komoly lehetőségek nyíltak meg az európai telekommunikációs piacon." - mondta el Erdei Sándor a DBH Group vezérigazgatója.

Az elmúlt 17 évben a DBH Group számos kockázati tőkebefektetést hajtott végre Magyarországon. A cégcsoport által a kis - és középvállalkozások számára kifejlesztett „DBH Üzleti Modell"-je egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), valamint az erre épülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, üzleti adminisztráció és projektmenedzsment területeken), végül, de nem utolsósorban kockázati tőkét biztosít hazai és nemzetközi innovatív KKV-knak. Az E-Care Solutions Kft. 2004 óta végez szerviz- és tesztszolgáltatásokat az intelligens eszközök piacán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.