Hirdetés
. Hirdetés

Kigömbölyödik a Windows 10

|

A Microsoft a felhasználói felület átalakítása során legyalulja a hegyes sarkokat. Az új látvány a jövő tavaszi funkciófrissítésben mutatkozik be.

Hirdetés

Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a Windows 10 felhasználói felületének tervezett változtatásairól. A Start menü módosításairól már hírt adtunk, most a betekintő program résztvevőihez eljuttatott legújabb tesztváltozatból az is kiderült, hogy a Microsoft hadat üzent az éles sarkoknak.

A nagy legömbölyítés jegyében átalakul többek között a kereső és a műveletközpont, amelynek átdolgozott ablakai jobban illeszkednek majd a Microsoft Fluent Design látványkoncepciójába. A tesztverzió új változatát már a Windows 10 világos témájához optimalizálták: ez a grafikus téma a tavaszi funkciófrissítésben jelent meg.

Ha minden a tervek szerint alakul, az új felhasználói felület a jövő tavaszi nagy Windows 10 frissítésben debütál. A Microsoft ütemezési rendszere alapján ennek a verziónak a fejlesztési munkálatait márciusban fejezik be, és áprilisban kezdik terjeszteni a felhasználóknak.

Az idei őszi frissítésben még nem várhatók látványos újdonságok: ez inkább egy szervízcsomag lesz, amelynek lényeges fejlesztései inkább a felszín alatt bújnak majd meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.