Hirdetés
. Hirdetés

Kipróbálható a Microsoft új kisvállalati szervere

|

Letölthető a Windows Small Business Server 7 első publikus tesztverziója.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy elkészült a Windows Small Business Server 7 (SBS7) első publikus tesztverziója, amely már letölthető a redmondi szoftvercég Connect oldaláról. A főként kis- és középvállalkozásoknak fejlesztett szerveroldali platform teljes egészében kiaknázza a Windows Server 2008 R2 újdonságait, tartalmazza az Exchange (2010 SP1), a SharePoint (Foundation 2010) és a Windows Software Update Services legfrissebb verzióit, amely mellett biztonsági és rendszerfelügyeleti újdonságok is helyet kaptak benne.

 

 



Kevin Kean, a Small Business Server vezető termékmenedzsere egyúttal figyelmeztetett arra, hogy még mindig kipróbálható a Windows SBS Aurora, amely a most bejelentett platformtól eltérően erősen támaszkodik a felhő-informatikai szolgáltatásokra. Utóbbit a Microsoft leginkább a kisebb - maximum 25 munkavállalóval rendelkező - cégeknek szánja, akik a segítségével egy könnyen kezelhető szerveroldali megoldáshoz juthatnak, amely képes például az Exchange és a SharePoint Online közreműködésével nagyvállalati szolgáltatásokat is nyújtani. Az SBS7-et ellenben elsősorban a 25 főnél több munkavállalót alkalmazó cégeknek ajánlja a redmondi szoftvercég.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.