Hirdetés
. Hirdetés

Kipróbálhatók vásárlás előtt a Panasonic objektívek

|

A Panasonic "Try and Buy" programjának keretében a vállalat objektívjeit vásárlás előtt kipróbálhatjuk, a kezdeményezés várhatóan ősztől indul.

Hirdetés

Ez kiváló alkalom arra, hogy megtaláljuk az igényeinknek leginkább megfelelő felszerelést, és lássuk, hogy az hogyan működik különböző körülmények között. Az objektívek kölcsönzéséhez mindössze el kell menni egy Panasonic viszonteladói üzletbe, vagy meg kell nézni a program partnereinek weboldalát - bármelyiküknél kölcsönözhetünk egy tetszés szerint választott Lumix objektívet.

A programban résztvevő partnerek:
Digitcam http://www.digitcam.hu/hirek/120/Panasonic-Try-Buy.html
Fotoplus http://fotoplus.hu/panasonic
Tripont http://www.tripont.hu/tartalmak/eszkozberles
Videopart http://videopart.hu/index.php?route=product/category&path=50_199

 

A partnerek internetes oldalain megismerkedhetünk a 'Try and Buy' program feltételeivel és megtekinthetjük a kölcsönözhető objektívek listáját és a kölcsönzési feltételeket (ezek partnerenként eltérhetnek).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.