Hirdetés
. Hirdetés

Kismamák appja

|

Kismamabarát telefonos alkalmazást indított a Családháló.hu honlap.

Hirdetés

Az okostelefonokra letölthető applikáció megmutatja, hogy az ország területén hol találhatók kismamabarát helyek, tehát pelenkázó-, és szoptatóhelyiségek - közölte Emberi Erőforrások Minisztériuma az MTI-vel.

Hirdetés

Az új applikációt, amelynek most indul a nyílt tesztidőszaka, Novák Katalin, a tárca család- és ifjúságügyért felelős államtitkára mutatta be Budapesten.

A közlés szerint a "családháló" elnevezésű alkalmazás azzal segíti a kismamák mindennapjait, hogy megmutatja, hol és milyen lehetőség van tisztába tenni vagy megszoptatni a csecsemőket, ha úton van a család.

 

A Családháló.hu honlap és közösség az elmúlt hetekben elkészítette a kismamabarát intézmények, köztük kávézók, éttermek, áruházak, boltok adatbázisát, amelyet folyamatosan frissítenek az alkalmazas@csaladhalo.hu címre beérkező javaslatok alapján.

Az alkalmazás lehetőséget biztosít az egyes kismamabarát helyek értékelésére, Gooogle-térkép alapú útvonaltervezésre, akár gyalogosként, tömegközlekedéssel vagy autóval utazik a család.

Az applikáció ingyenesen letölthető, egyelőre csak androidros telefonokra, de a tervek szerint nemsokára IOS-en is elérhető lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.