Hirdetés
. Hirdetés

Kisvállalkozásokra szabott, érintésalapú PC a HP-től

|

Ahol a teljesítmény, a tér szűkössége és a megjelenés is számít.

Hirdetés

A HP bemutatott két új, vékony all-in-one PC-t - HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One üzleti PC és a HP Pro 3420 - a kisvállalkozások számára. „Kifejezetten a kisvállalkozások számára terveztük, ahol a teljesítmény, a tér szűkössége és a megjelenés számít" - mondta Charl Snyman alelnök, a HP Személyi Számítógépek Divízió ügyvezető igazgatója.

A többfunkciós PC-kel szembeni elvárások közé tartozik a szűkebbre szabott helyigény, valamint a hálózati és multimédiás szolgáltatások egy-két részből álló, egyszerű számítástechnikai megoldásokba tömörítése. Az IDC kutatása azt mutatja, hogy jelenleg a világ PC felhasználóinak 9,9 százaléka vásárolna többfunkciós számítógépet, azonban a kutatás szerint a következő 12 hónapban 15,7 százalékra fog emelkedni ez az arány.

HP all in one PC
HP all in one PC

Az első TouchSmart kisvállalkozások
A HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One üzleti PC karcsú designja akár 30 fokos forgást is biztosít függőlegesen, amely lehetővé teszi, hogy bevessük még a legkisebb térben is. Tartalmaz egy 54,6 cm (21,5") képátlójú, szélesképernyős, teljes HD-s, LED-es érintőképernyőt, ezen kívül a második generációs Intel Core i3 és i5 processzorokat is befogadja, illetve rendelkezik a HP TouchSmart Suite szolgáltatással.

A HP Pro 3420 fel van szerelve beépített webkamerával és sztereó hangszórókkal. A bővíthető eszköz legújabb Intel Core i3 processzorokkal és akár 8 GB memóriával, 1 TB tároló kapacitással rendelkezik. Mindemellé egy 50,8 cm (20") képátlójú képernyő társul. A felhasználó munkáját a HP ProtectTools biztonsági csomag segítségével védheti meg, ami biztonságos hozzáférést és a bizalmas információk megőrzését is lehetővé teszi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.