Hirdetés
. Hirdetés

Torrenten a Windows 7 első bétája

|

A nagyobb torrent oldalakról bárki letöltheti az új Windows első béta verzióját.

Hirdetés

Csakúgy, mint a Windows Vista esetében, a nép most is a hivatalos terjesztésnél hamarabb kaparinthatja meg az új Windows első publikus béta verzióját, hála a nagy torrent oldalaknak. A 6.1.7000.0.081212-1400 számú build a tervek szerint csak január első felében vált volna elérhetővé a nagyérdemű számára, a világháló sötét oldalát jól ismerő felhasználók azonban akár már most azonnal kipróbálhatják a béta állapotú operációs rendszert.

 

windows_7_k.png
 

 

Az általunk is tesztelt 6801-es buildhez képest nem kell nagy változásokra számítani, az összes eddigi pozitívumot megtalálhatjuk a bétában is. A negatívumokból viszont kevesebb maradt, legalábbis a próbagépként bevetett 1,67 GHz-es Core Duo-val felszerelt noteszgépen nem találkoztunk sebességbeli problémákkal, fagyásokkal. A rendszer telepítése könnyebb, mint valaha, valamint időben is rövidebb, mint egy SP1-es Vista installálása. Külön öröm az első induláskor felbukkanó, az elérhető Wi-Fi hálózatokat mutató ablak, mely révén azonnal a világhálóra szabadíthatjuk a gépünket.

 

windows_7_desk_k.png
 

 

További élményeket egyelőre nem osztanánk meg, egy későbbi részletesebb bemutatóra azonban már most érdemes felkészülni. Vagy esetleg önkiszolgáló módon is lehet próbálkozni a bétával, ám éles rendszerként egyelőre nem ajánljuk a használatát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.