Hirdetés
. Hirdetés

Kódba írt iparági tudás

|

Projekttapasztalatait, a bevált gyakorlatot is beépíti az itelligence iparági megoldásaiba, amelyek az adatintegráción túl a folyamatok optimalizálását és automatizálását is megkönnyítik az SAP rendszereit használó vállalatoknak.

Hirdetés

A világ egyik legnagyobb SAP-tanácsadó partnereként az itelligence AG páratlanul gazdag tapasztalatot szerez a projektek során, amelyeket helyi csapatai valósítanak meg. Teljes körű megoldásszállítóként az ebből kikristályosodott, bevált gyakorlatot a cég olyan iparági szoftverekbe építi be, amelyek ezt a tudást országhatároktól függetlenül elérhetővé teszik, és késztermékként is segítik a vállalatokat informatikai környezetük és folyamataik korszerűsítésében, működésük digitális átalakításában.

Hirdetés
          

- Jól példázza ezt it.x-press szoftvermegoldásunk, amely a CEP (futár, expressz, csomag) és szállítmányozási szolgáltatók teljes körű integrációját támogatja SAP ECC vagy S/4 HANA alapon, EWM-kapcsolattal és IoT-szenzorok használatával - mondta Baranyai Zsolt, az itelligence Hungary IT-szolgáltatásokért felelő üzletágvezetője. - Az it.x-press a globális logisztikai szolgáltatók, a Fedex és a TNT, a GLS és az UPS mellett egyre több helyi szállítmányozó cég rendszereihez is webszolgáltatás-alapú integrációt ad, és kész interfészeken kapcsolódik a nagy mérlegszállító cégek eszközeihez, valamint az Atlas digitális térképekhez.

Baranyai Zsolt üzletágvezető, itelligence Hungary           

A moduláris felépítésű it.x-press olyan különleges igények kiszolgálásához is kész fejlesztéseket kínál, mint a veszélyes anyagok szállításához szükséges speciális dokumentáció elkészítése, Smart Carrier kiegészítőjével pedig a vállalatok a gépjárművekbe épített (hőmérsékletet, sebességet, az áru elmozdulását a raktérben mérő stb.) IoT-szenzorok adatait integrálhatják rendszereikbe a valós idejű monitorozáshoz. A központosított törzsadat-kezelést üzleti szabályok használatával és SAP workflow-támogatással könnyíti meg az itelligence it.mds megoldásával, és hasonló termékeket alakított ki további üzleti területeken is.           

- Szoftvereinket a vállalatok alkalmazásboltunkban is megvásárolhatják, ahol a teljes dokumentációt elérik - mondta Baranyai Zsolt -, de az igényeiknek megfelelő modulok kiválasztásában és bevezetésében tanácsadóinkkal is segítjük őket. Minderről további információkat osztunk meg szakmai rendezvényeken, szeptemberben például a siófoki SAP NOW 2018 és a bielefeldi itelligence World 2018 konferencián.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.