Hirdetés
. Hirdetés

Ködbe vész a Windows Cloud

|

Ballmer egy új operációs rendszerről beszélt.

Hirdetés

A Microsoft a hírek szerint egy új operációs rendszer fejleszt, amit pár héten belül bemutathatnak a Professional Developers Conference rendezvény keretein belül. Erről Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója beszélt egy londoni interjúja során: "Egy új operációs rendszerre volt szükségünk, amit az elkövetkező hetekben a nyilvánosságnak is be fogunk mutatni. Nem adtunk neki még nevet, ezért egyelőre nevezzük még Windows Cloud-nak".

A nevéhez hasonlóan a Windows Cloud ködbe vész, hiszen meglehetősen keveset lehet még tudni róla. Bár Steve Ballmer új operációs rendszerről beszélt, szakértők szerint az új termék inkább lesz egy szerveroldali üzleti alkalmazáscsomag, mintsem egy új asztali operációs rendszer. "Körülbelül úgy hasonlít a Windowsra, mint a Windows Serverre, de az új funkciók, és a termék karakterisztikája miatt a Windows Cloud inkább a Windows Serverre fog hasonlítani" - fogalmazott rejtélyesen a cég vezérigazgatója.

 

cloud1218.jpg


Ballmer ugyanakkor elmondta, hogy több hatékonyságjavító funkció is integrálva lesz az OS-be, sőt, azt is, hogy egy másik operációs rendszer is készül Midori-néven, de az még embrióállapotban van. „ Valamelyik microsoftos irodában dolgozik ugyan egy srác a Midorin, de még ő sem tud semmit a Midoriról" - mondta Ballmer.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.