Hirdetés
. Hirdetés

Kódolatlan csatorna két hétig

|

Két hétig kódolatlanul érhető el a LiChi TV műsora minden MinDig TV néző számára, a 49. programhelyen. A 2018. február 5-18. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban a TV2 Csoport gasztrocsatornájának főzőműsorait ingyenesen láthatják a nézők.

Hirdetés

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára február 5. és 18. között a LiChi TV.

Hirdetés

A TV2 Csoport gasztrocsatornája februárban is színes programkínálattal, változatos műsorokkal várja a konyha szerelmeseit. A Fickó f-fel adásaiban a világhírű szakács Gordon Ramsay, az étteremkritikus Giles Coren-nel egy ultramodern étteremben mutatják meg, mi menő manapság a gasztronómia világában. Ramsay Mindörökké Gordon sorozatát is itt láthatják a nézők, melyben konkrét recepteken keresztül ismerteti meg a hobbiszakácsokkal azokat a konyhai technikákat, trükköket, praktikákat, amelyeket a neves séfképző iskolákban tanítanak a hallgatóknak. Nem hiányozhat a LiChi TV képernyőjéről Jamie Oliver sem, aki A pucér szakács epizódjaiban saját otthonában készíti el a barátokra és családtagokra szabott finom és gyorsan összedobható ételeket. A Sütimesterben Anglia legjobb amatőr cukrászai csapnak össze, hogy tudásukkal lenyűgözzék a szigorú zsűrit.

Természetesen a magyar ízek is terítékre kerülnek, legyen szó a legfinomabb húsételekről, amelyeket a Hentesek tesznek az asztalra, vagy éppen kedvenc desszertjeinkről, amiket a Süti suli Mónikával adásait követve készíthetnek el az édességek rabjai. A Torkos csütörtök apropóján február 15-től négy napon keresztül 20 órától családi filmeket kínálunk, amelyek természetesen valamilyen módon kötődnek a gasztronómiához. 15-én a Férjhez mész, mert azt mondtam, 16-án a L'ecsó, 17-én a Bor, mámor, Provence, míg 18-án a Kőkemény család várja a LiChi TV nézőit.

A LiChi TV az E jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 49. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.