Hirdetés
. Hirdetés

Kódolatlan csatornák most

|

November 26. és december 9. között a Discovery és a TLC csatornákat láthatják ingyenesen a MinDig TV nézői. November 25. és december 9. között pedig a SuperTV2 elérhető kódolatlanul.

Hirdetés

A SuperTV2-n a nyílt hetek alatt országos tévépremier keretében minden hétköznap délután láthatják a nézők a Csapdába csalva német doku-reality sorozatot, amiben kitalált történeteken keresztül mutatják be, hogy az emberek hogyan, milyen hazugságokkal csapják be mindennap egymást. Hétköznap 19.50-től továbbra is dupla részekkel kerül képernyőre a TV2 Csoport sajátgyártású sorozata, a Jóban rosszban. Szombat esténként a szintén sajátgyártású MasterChef Junior című gasztro műsor látható, amelyben a gyerkőcök mérhetik össze a főzési tudományukat. Csütörtök esténként 21 órától dupla részekkel jön a nagy sikerű magyar sorozat, az Aranyélet. Hétköznap esténként a népszerű amerikai filmeké a főszerep. Olyan filmeket láthatnak a csatornát választók, mint a Túl mindenen, Az elveszett frigyláda fosztogatói, a Transformers, hétvégén pedig a Szahara, a Páncélba zárt szellem és a Wanted.

Hirdetés

A Discovery Channel egyik legnagyobb durranása a kiemelt időszak alatt a december 2-án, este 22.00 órakor kezdődő Discovery Live: a Kék Lyuk expedíció. A Belize tengerpartjától 75 kilométerre fekvő Nagy Kék Lyuk világszerte ismert kristálytiszta vizéről és gazdag vízi élővilágáról. Ezt a világ elől elzárt helyet eddig egyetlenegyszer derítette fel 1971-ben a híres Jacques Cousteau. De mi rejtőzik ezen a több millió éves tengerfenéken? A Discovery most élőben követi végig a világ vezető kutatóiból álló csapatát, akik megpróbálják kideríteni a világ legnagyobb víz alatti víznyelőjének a titkát. A vízre szállók között van Sir Richard Branson üzletember és Fabien Cousteau is, aki a híres Jacques Cousteau unokája. Szintén a kalandok világába kalauzol az Expedíció az ismeretlenbe című műsor, amelynek premierje november 26-án hétfőn 19.00 órakor látható a csatornán. A világot bejáró sorozatban a lelkes felfedező, Josh Gates a világ legismertebb és legizgalmasabb legendái mögött megbúvó igazság nyomába ered. Josh interjúkat készít a legfontosabb szemtanúkkal és utánajár a történetek legfrissebb fejleményeinek. Továbbá minden csütörtökön 21.00 órakor az Aranyláz Alaszkában című műsor kerül a képernyőre, ami a Yukon vadonjában önellátásra berendezkedett ambiciózus bányászcsapat próbálkozásait mutatja be, akik eltökélten keresik az aranyat. Vajon nagyobb jövedelmet hoz a nagyobb kockázat?

A TLC-n szombatonként este 19.00-tól a TLC konyhája jelentkezik. A világ legjobb konyhaművészei egy különleges gasztronómiai műsor keretében egymással versenyezve ízletes fogásokat varázsolnak elénk. A Benedetta főzőversenye epizódjaiban három versenyző szeretné elnyerni a séf, Benedetta Parodi elismerését, aki pusztán az ételek illata és íze alapján hozza meg döntését. Az Apró séfek csatája műsorvezetője, Ted Allen a következő generáció tehetséges fiatal szakácsait azzal bízza meg, hogy hasznosítsanak egy kosárra való rejtélyes hozzávalót. Az Amerika szuperséfje - A kihívás kieséses verseny házigazdája Alton Brown. A szakácsművészet világának hét emelkedőben levő csillaga méri össze tehetségét. A Buddy nagy tortacsatája című műsor epizódjaiban Buddy Valastro Amerika legtehetségesebb cukrászcsapatait bízza meg olyan fantasztikus és egzotikus tortaremekművek megalkotásával, amelyek megállnák a helyüket a híres Carlo's Bake Shop kirakatában is. Szerda este 20.00 órakor a Három hónap jegyesség című műsorban olyan nemzetközi párok életét izgulhatják végig a nézők, akik számára a szerelem valóban nem ismer határokat. Kapcsolatukat azonban minden eddiginél nagyobb próba elé állítja, amikor a K-1 vízum átvétele után beutaznak az Egyesült Államokba, hogy először találkozzanak személyesen leendő párjukkal. A vízum 90 napig érvényes. Ha ezalatt nem kötnek házasságot, a pár külföldi tagjának távoznia kell az USA-ból.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.