Hirdetés
. Hirdetés

Kódolatlan csatornák novemberben

|

Az őszi kampány részeként, 2017. október 27. és november 13. között 5 szolgáltatónál is elérhetők lesznek a FilmBox mozicsatornái. Az időszak központi kínálatát a krimik alkotják.

Hirdetés

Hirdetés

A kódolatlan időszakban a DIGI és a PR-Telecom három, az Invitel, a UPC Direct valamint a Vidanet pedig négy FilmBox csatornát is megnyit. Az előfizetők - szolgáltatójuk kínálatának függvényében - a FilmBox, a FilmBox Family, a FilmBox Plus, a FilmBox Premium és a FilmBox Extra HD népszerű műsorait, többek között a legsikeresebb krimisorozatokat és -filmeket is megtekinthetik 2017. október 27. és november 13. között.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.