Hirdetés
. Hirdetés

Kolosszális látványt ígér a Samsung Galaxy Note 10

|

A jövőre megjelenő eszköz kijelzője állítólag 6,6 hüvelyk lesz!

Hirdetés

Hirdetés

Új rekordra készül a Samsung, ugyanis a jövőre megjelenő Note 10-et minden eddignél nagyobb, 6,6 hüvelykes képernyővel és 4K támogatással fogja felszerelni.

Ez kétségtelenül komoly ugrás a Galaxy Note 9 6,4 hüvelykjéhez képest, bár lehet, hogy maga a mobil nem lesz sokkal nagyobb.

Az utóbbi időben ugyanis a gyártók egyre többet faragnak le a keret szélességéből, így majdnem ugyanakkora mobiltestbe sokkal nagyobb képernyőt tudnak belepréselni - lásd például az iPhone X-et, amely a maga 5,8 hüvelykes kijelzőjével gyakorlatilag ugyanakkora, mint a 4,7 hüvelykes kijelzőjű iPhone 8.

A technikai jellemzőkről is szivárogtak ki részletek. A pletykák szerint az eszköz agya - hasonlóan a 2019-ben megjelenő Galaxy S10-hez - egy Snapdragon 8150 processzor lesz, és a Note 10 hardvere más tekintetben is hasonlítani fog az S10-éhez, tehát valószínűleg hármas kamerarendszerrel szerelik majd fel.

Nagy kérdés, hogy hol lesz rajta az ujjlenyomat-leolvasó, amit elvileg az üveg alá is elhelyezhetne a Samsung, de lehet, hogy végül mégis a mobil oldalát választja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.