Hirdetés
. Hirdetés

Kombinált csomagok a UPC Directtől

|

November 2-től az UPC Direct 3play szolgáltatás-csomagokat vezet be, amelyeknél a műholdas televízió mellett már vezetékes internet- és telefonszolgáltatást is kínál egy csomagban országszerte.

Hirdetés

A UPC Direct új csomagajánlataival most azok is élvezhetik a kedvezményesen összecsomagolt szolgáltatások előnyeit, akiknek eddig erre csak kevésbé előnyös formában volt lehetőségük. Ugyanis az új csomagok a műholdas televízió mellett szélessávú internetet, otthoni Wi-Fi elérést, valamint vezetékes telefonszolgáltatást is tartalmaznak kedvező feltételekkel, olvashatjuk a cég közleményében. Mindezt pedig egy szolgáltatótól, egy számlán, csupán egy éves hűségszerződéssel kínálja a UPC Direct. Az új ajánlatok értékesítését továbbra is támogatja az ügyfélszolgálat, amely az új központi telefonszámon (1214) vagy akár Skype-on keresztül is elérhető.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.