Hirdetés
. Hirdetés

Kommunikációs kincsesbánya

|

A Cisco softphone megoldására, a Cisco Call Manager Express telepítésére szakosodott Gloster Telekom ügyvezetője és tulajdonosa, Szekeres Viktor online sajtótájékoztatón, webes prezentációs keretében mutatta be az alkalmazás működését.

Hirdetés

A távközlési szakember szerint a 20-100 alkalmazottat foglalkoztató cégeknek javasolt megoldás akkor igazi kommunikációs kincsesbánya, ha azt megfelelően konfigurálják, telepítik és támogatják. A Microsoft alkalmazásaival integrálható megoldásról kevesen tudják, hogy SAP Business One-nal is kiválóan együttműködik, támogatja az Skype integrációt, de használható a CRM+ magyar fejlesztésű ügyviteli rendszerrel is.

A 2003-ban alapított Gloster Telekom Cisco partnerként működik, 4 alkalmazottat foglalkoztatnak, éves árbevétele 60 millió forint. Szekeres Viktor szerint az idei évben bevételül elérheti a 100 millió forintot is, ami annak is köszönhető, hogy a kormány újból elindította a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztésére szánt GOP-2010-2.1.1/A nevű pályázatát - ennek keretén belül a beruházás 50 százalékára lehet támogatást igényelni EU-s forrásokból.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.